BOKSIT

Boksi täynnä oivaltamista, ongelmanratkaisua, yhteistyötä, päättelykykyä, onnistumisen riemua!

Boksit on lapsille suunnattu "pakohuonemainen" ongelmanratkaisupeli. Bokseja saatavilla eri teemoilla ja ne voidaan toteuttaa missä tahansa ympäristössä. Soveltuu 6-10 vuotiaille lapsille ja suositeltava ryhmäkoko on 2-6 lasta. Pelissä on hyvä olla mukana aikuinen, joka toimii pelin ohjaajana ja vihjeiden piilottajana.

Peli koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisessä osassa pelaajat etsivät piilotetut vihjeet ja toisessa osassa vihjeiden avulla yritetään saada lukot ja muut lukitut esineet auki ja ratkaistua arvoitus.

Boksin sisältää kaiken tarvittavan materiaalin ja ohjeistuksen. Oman puhelimen ja nettiyhteyden avulla saat pelistä vieläkin enemmän irti.

Vuokraa Boksi lasten synttäreille, perheen mökkilomalle, tai vaikka muuten vaan hauskanpitoon kaveriporukalle. Boksin voi noutaa iltapäiväkerhoiltamme tai lisämaksusta postitamme sen kotiin. Boksi palautetaan ennalta sovitulla tavalla.

Hinta 34,90€ /vuorokausi. 

Noudettuna iltapäiväkerhoiltamme tai postitettuna (hintaan lisätään postikulut)


Superagentit

Kuuluisa rosvokopla on saatu vihdoinkin kiinni. Valitettavasti saalis on edelleen kateissa. Onneksi rosvot ovat jättäneet kollegoilleen vihjeitä saaliista. Nyt tarvitaan superagenttien apua. Ehdittekö löytämään saaliin ennen rosvoja vai katoaako arvokas saalis lopullisesti...


Leipuri Hiivapää

Synttärisankarille toimitettua kakkua himoitsee myös moni muu herkkusuu. Tästä syystä kakku toimitettiin lukitussa laatikossa mutta eihän se ikuisuuksia siellä säily. Jääkö herkut syömättä vai aukeaako laatikko ja juhlat voi alkaa?

Lisää Bokseja tulossa, pysy kuulolla!

LASER

Huippusuositut laser-aseet nyt vuokrattavissa. Näillä järjestät vauhdikkaat tapahtumat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Aseet päälle ja peli on valmis alkamaan. Ette tarvitse erillisiä liivejä tai muita varusteita.

Suositellaan yli 6-vuotiaille, myös aikuisille!

Lasertaistelu järjestyy helposti omalla pihalla, metsässä, leikkipuistossa tai vaikka omassa kodissa. Suojina voi käyttää mitä tahansa ympäristöstä löytyvää. Lisämaksusta meiltä saatavilla myös ilmalla täytettävät "suojabunkkerit".

Hinta 49,90€ /vuorokausi. Sisältää 6 asetta. Lisäaseet 5€/kpl

Noudettuna iltapäiväkerhoiltamme tai postitettuna (hintaan lisätään postikulut)

Tilauslomake

Ole hyvä ja valitse haluamasi tuotteet.